Evenementen
Alle producten

REPARATIEmethode VAN TOUCH SCREENfout VAN VERTICALE AANRAKINGSlcd ADVERTISIMENT VERTONING

October 26, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over REPARATIEmethode VAN TOUCH SCREENfout VAN VERTICALE AANRAKINGSlcd ADVERTISIMENT VERTONING

Tegenwoordig, met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, heeft de traditionele document media reclame niet omhoog met de tendens van The Times gehouden, en zijn beroep aan mensen is een gedaald, en het wordt geleidelijk aan geëlimineerd door de markt. Terwijl de verticale lcd reclamevertoning de toepassingstendens op het gebied van reclame in de huidige markt, is geworden en wijd in diverse industrieën gebruikt.


De verticale aanrakingslcd reclamevertoning is een alle-in-één die product uit kabinet, LCD het scherm, touch screen, computergastheer en andere toebehoren wordt samengesteld, dat videoplayback, Web het doorbladeren, beeldomschakeling, informatievraag, reclameomwenteling en andere functies kunnen realiseren.


In het normale gebruiksproces van verticale LCD reclamevertoning, is het touche screen het vaakst gecontacteerd door gebruikers, zodat is het touche screen ook de plaats waar de gehele machine zeer waarschijnlijk moet ontbreken. Hoe te om de mislukking van het touche screen te herstellen?


Daarna, neem het infrarode touche screen als voorbeeld van verticale aanrakingslcd te verklaren reclamevertoning:


1. Aanrakingsafwijking
In het algemeen, zal het touche screen van infrarode technologie niet afdrijven. Over het algemeen, komt voor dit soort situatie omdat de koker kleren of andere ondoorzichtige voorwerpen het scherm raken en aanrakingsberekening produceren. Zonder software die multiaanraking steunt, zal het zogenaamde „afwijkings“ fenomeen voorkomen.


2. Tweemaal klikken ongevoelige reparatie
Open de muiscontrole in het controlebord om langer aan te passen de tweemaal klikkentijd aan. Of open het infrarode programma van de het schermkaliberbepaling om de gevoeligheid te verminderen.


3. De aanrakingspositie is onnauwkeurig, met een groot verschil
Het zou de eerste keer moeten zijn om de verticale LCD reclamevertoning te gebruiken of de resolutie aan te passen. Als de vroegere twee situaties voorkomen, moet het touche screen worden opnieuw gecalibreerd, enkel meerdere keren in het kaliberbepalingsprogramma klikken.


4. Het infrarode touche screen antwoordt niet
Controle of de USB-kabel die de computergastheer aansluiten wordt verbonden of beschadigd. Als de interface en de kabel in goede staat zijn, wordt het geadviseerd om de de naverkoopdienst van de fabrikant te contacteren.


Hoewel het infrarode touche screen niet de meest geavanceerde aanrakingstechnologie momenteel in de markt is, is het de rijpste en perfecte touch screentechnologie, en is ook de enige eerste keus voor grote grootteaanraking alle-in-één producten. Het heeft de kenmerken van sterke anti-interference, met lange levensuur, veelvoudige functieontwikkeling, enz.

laatste bedrijfsnieuws over REPARATIEmethode VAN TOUCH SCREENfout VAN VERTICALE AANRAKINGSlcd ADVERTISIMENT VERTONING  0